freelance tekstschrijver & redacteur

tekst

U zoekt een schrijver voor uw financiële en economische teksten? Mijn liefde voor taal, levenslange schrijfervaring en uitgebreide ervaring als econoom vormen de basis voor sprankelend en doeltreffend werk.

Financieel-economische teksten zijn er in vele soorten en maten. Ik schrijf en vertaal ze met plezier en stoei daarbij ook graag met cijfers, tabellen en grafieken. Inclusief journalistieke teksten en onderzoek.

Mijn kracht: complexe onderwerpen terugbrengen tot de kern en daarbij de boodschap op een overtuigende en aantrekkelijke manier weergeven.

Ga naar 'Arjen' voor meer over mijn achtergrond. Op Linkedin vindt u mijn cv.  

redactie

Uw tekst is zo goed als af, maar u twijfelt over de woordkeuze, zinsbouw, structuur of inhoudelijke samenhang? Als ervaren editor neem ik uw tekst onder handen.

U heeft een concepttekst, u heeft de informatie, maar het moet anders, duidelijker, krachtiger, korter of voor een andere doelgroep? Ik kan de tekst voor u aanpassen of compleet herschrijven.

Ik denk ook vakinhoudelijk met u mee. Samen gaan we op zoek naar de kern van de informatie en de beste manier om die schriftelijk weer te geven.

Voor meer eenheid in uw communicatie help ik u ook met bijvoorbeeld een huisstijl of schrijfgids voor uw afdeling of bedrijf.